Jdi na obsah Jdi na menu
 


TZ: Prostějované si připomenou zašlou slávu korza

23. 9. 2011

Tisková zpráva:

Prostějované si připomenou zašlou slávu korza

Město Prostějov je historicky spjato s oděvnictvím, módou a elegancí. Přestože největší oděvářský gigant ve střední Evropě Oděvní podnik v podstatě neexistuje, pomyslnou štafetu ve výrobě elegantních oděvů převzaly menší firmy a salóny odívání. Prostějovské ženy i muži si stále potrpí na pěkné oblečení, jen nějak vymizel společenský život ve městě, kde se móda a elegence poměřovala.

Pamětníci jistě nostalgicky vzpomínají na nedělní promenády na korze, které jsou už nenávratnou minulostí. Okrašlovací spolek města Prostějova, Divadelní spolek Historia  a Kloboukový klub se rozhodli probudit „Šípkovou Růženku“ a uspořádat malou připomínku zašlých časů.

V neděli 16. října se v 16 hodin mohou setkat milovníci starých časů na Masarykově náměstí. Procházku náměstím a Smetanovými sady ukončí přátelské posezení ve vybrané kavárně. Možná připraví pořadatelé též malé překvapení…

Nebojte se, není třeba se dostavit v divadelním kostýmu, ani v kloboučku,. Postačí nedělní či sváteční oblečení. S sebou ovšem vezměte úsměv, dobrou náladu, případně i deštník. Jste srdečně zváni!

Více informací najdete na  www.okraslovacispolek.cz  nebo  www.klobouk.estranky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář