Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv aktualit - leden - duben 2011

10. 5. 2011

15.4

Byl inovován tento web. Kromě nového vzhledu naleznete několikk modulů. Dole na stránce to je například "Nahoru" nebo "tisk". Nechybí ani RSS.

15.4

Fotografie z Velikonočního posezení naleznete na: www.klobouk.estranky.cz/fotoalbum/2011/jarne---velikonocni-posezeni/

14.4

Pokud chcete mít vždy aktuální informace z Prostějovska (i z kultury)  "po ruce" přidejte si mezi oblíbené stránky zpravodajský web: www.iprostejov.cz/

14.4

Článek o Valentýnském posezení naleznete na: www.iprostejov.cz/cz/p/damy-v-kloboucich-se-naladily-velikonocne/

14.4

Dne 8.4 se v prostorách prostějovské Kavárny ve špalíčku uskutečnilo Valentýnské posezení Kloboukového klubu.

17.3

V Regionálním infocentru můžete momentálně najít propagační materiál Kloboukového klubu, který objasňuje činnost tohoto spolku. Na materiálu spolupracovali:  Jakub Čech, Eva Suchánková, Libor Vykopal.

 

17.3
V pátek 1.4 v 17,30 hodin se v prostorách Galerie u Hanáka (Školní ulice) uskuteční vernisáž výstavy Jana Slováka "Vzdálené okraje".

 

17.3

Ve čtvrtek 24.3 v 18,00 hodin se v prostorách kavárny ND uskuteční vernisáž fotografií Aleše Deutsche.

 

17.3

 

 

V pátek 8.4. v 16,00 hodin se v prostorách Kavárny ve Špalíčku uskuteční Jarní posezení. Můžete donést své výrobky a ukázat je  ostatním členům.

2.3.

Po poradě s paní Evou Suchánkovou byla provedana aktualizace rubrik tohoto webu (Jak se stát členem nebo členkou, Naše činnost, Kontakt a úvodní text).

 

23.1

Z důvodu dosáhnutí plné kapacity fotoalba na tomto webu, jsem zařídil fotoalbum Kloboukového klubu na webu:www.kloboukovyklub.rajce.net. Již vložené fotografie na tomto webu i nadále naleznete, od dnešního dne však nové fotografie vkládám na již zmíněný web. Děkuji za pochopení.

20.1

Ve čtvrtek 20.1 v 16,00 hodin se v prostorách Kavárny Národního domu uskutečnilo Pravidelné setkání dam z Kloboukového klubu. Diskutovalo se o činnosti Kloboukového klubu v letošním roce

práce na dalším almanachu

příprava a premiéra představení Malý lord

křest sestřihu videozáznamů z akcí Divadelního spolku Historia a Kloboukového klubu

křest almanachu k 20. výročí  Divadelního spolku Historia

Dámy z Kloboukového klubu se také rozhodly, že založí v Prostějově Dámský klub. Ten bude mít jiné stanovy a bude pod jinou hlavičkou. Podobnou zkušenost s Dámským klubem mají například v Letovicích. O záměru se momentálně diskutuje.

 

15.1

Fotografie Jarka Hrušky z pořadu Prostějovské osobnosti mody a elegence naleznete na  malejjarda.rajce.idnes.cz/Moda_20._stoleti_v_Prostejove/

15.1

V rubrice fotoalbum, nezařazené jsou koláže z fotografií členů DS Historia a Kloboukového klubu. Vytvořila je Libuše Kopečná, děkuji za možnožst zveřejnění těchto fotografií.

8.1

V pátek 27.5 se v kostele u Milosrdných bratří uskuteční Noc kostelů. Čas budě upřesněn.

8.1

Ve čtvrtek 6.1 se v prostorách nově otevřené kavárny Cafe Corso uskutečnil Novoroční přípitek. Členky Kloboukového kluvu mimo jiné chěly otestovat právě tuto kavárnu.  Před touto akcí se dlouho diskutovalo o jejím čase. Někteří chtěli 17 hodin, aby stihli přijít ze zaměstnání. Jiní v 16,00 hodin, aby nemuseli chodit po tmě domů nebo, aby stihli svůj autobus.

 

8.1.2011

V pondělí 10.1 v 17,00 hodin se v prostorách kulturního klubu Duha uskuteční vernisáž grafiky Zdeňka Istlera.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář